Tel: 070 - 307 77 73

Bezorging Seats and Sofas


Vul het onderstaande formulier in en klik onderin op 'bezorging aanmelden' om uw bezorging van Seats and Sofas bij ons aan te melden. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Klantgegevens
Ordergegevens
Levering


Mogelijke toeslagen

Boven de afstand van 25 kilometer (afstand vanaf het filiaal naar het afleveradres) wordt er een kilometertoeslag gerekend van €1,25 per kilometer.

Belangrijke informatie

U kunt pas een bezorgafspraak maken als uw order volledig betaald is en de bank klaar staat in het magazijn.

De avond voor de bezorgdag ontvangt u een sms met een bezorgvenster van twee uur. Let op! Dit betreft een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

U betaalt de bezorgkosten van tevoren bij de chauffeur.

U beoordeelt zelf of deuropeningen, vangen, liften en/of trappen voldoende ruimte bieden om uw aankoop in de originele verpakking te bezorgen. Wij zijn niet aansprakelijk als uw aankoop niet past en hierdoor niet op de gewenste plaats geleverd kan worden.

Als uw aankoop niet past dient u alsnog de bezorgkosten te betalen. Het kan voorkomen dat wij de bank bij u moeten achterlaten en niet mee terug kunnen nemen.

Op aanvraag kan een verhuislift geregeld worden. De kosten hiervan verschillen per regio en deze belasten wij aan u door.