Tel: 070 - 307 77 73

Dedicated Transport

Uw logistiek in handen van vakmensen


Bij Dedicated Transport worden één of meerdere voertuigen geheel aangepast aan de wensen van een klant. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen huisstijl door te voeren in het gehele transport. Bij Dedicated Transport worden alleen uw goederen vervoerd en wordt de laadruimte niet gedeeld met andere zendingen.

 

De voordelen van Dedicated Transport

Het gebruik van Dedicated Transport biedt vele voordelen ten opzichte van eigen vervoer:

 

  1. Op maat gemaakt

Elke opdracht is uniek. Daarom besteden wij veel aandacht aan de inventarisatie van uw wensen. Denkt u bijvoorbeeld aan het type auto dat het beste bij uw vervoerswens past, hoe de laadruimte er aan de binnenkant uit moet zien of het soort goederen dat u wilt laten vervoeren. Voor elke klant wordt er een op maat gemaakt concept gecreëerd, om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

  1. Financiële voordelen

Een belangrijke reden voor veel bedrijven om het transport niet in eigen beheer te hebben, is het financiële aspect. Het onderhouden van een wagenpark is duur, om zo nog maar te zwijgen over de aanschaf- en reparatiekosten. Deze kosten zijn nu niet voor u, maar voor de logistiek dienstverlener, ons dus. Daarnaast hoeft u niet te investeren in een wagenpark, wat betekent dat u geld overhoudt voor andere dingen.

 

  1. Eigen huisstijl

Omdat de auto volledig aan u wordt toegekend, is het mogelijk om uw eigen huisstijl door te voeren in het gehele transport. Zo kunt u de auto laten bedrukken met uw huisstijl, en kunnen onze medewerkers bedrijfskleding dragen met uw logo erop. Zo maakt u direct reclame en zijn wij een visitekaartje voor uw bedrijf.

 

  1. Ontzorging

Door te kiezen voor Dedicated Transport, heeft u niet de zorgen die eigen vervoer met zich meebrengt, maar wel de baten. Denk bijvoorbeeld aan een chauffeur die ziek is of op vakantie gaat, of een auto die naar de garage moet. Doordat u zich niet meer bezig hoeft te houden met het logistieke proces kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten. Wilt u toch (een deel) van de logistiek in eigen handen houden, door bijvoorbeeld zelf de planning te maken? Dat is ook mogelijk. Echter kunt u de logistieke planning ook door onze ervaren planners laten doen, die gebruik maken van professionele planningssoftware.

 

  1. Alleen betalen voor wat u gebruikt

Door de flexibele tarieven die aangeboden worden bij Dedicated Transport, betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Wilt u drie dagen in de week gebruik maken van deze logistieke oplossing? Dan betaalt u ook alleen voor die drie dagen.

 

Dedicated Transport Buitenhof
Track & Trace

Al onze voertuigen zijn uitgerust met Track & Trace. Dit maakt snel schakelen eenvoudig.

Contact

Kuntz Op De Weg B.V.

Bovenstraat 224 B
3077 BK Rotterdam

Tel: +31 (0)70 307 77 73 
Mail: info@kuntzopdeweg.nl