Tel: 070 - 307 77 73

Reguliere transporten

Vervoersoplossingen voor de zakelijke klant


Wij bieden een veelzijdig pakket aan vervoer en logistieke dienstverlening. Hieronder geven wij u een overzicht.

 

Kuntz Op De Weg

Wij zijn een sterke regionale vervoerder. In Zuid-Holland, Noord-Holland (t/m Amsterdam) en Utrecht komen wij dagelijks in alle grotere plaatsen. Hier ligt onze kracht. Door onze dagelijkse aanwezigheid kunnen wij regionaal een hoge mate van flexibiliteit in dienstverlening aanbieden.

 

Wat betekent deze flexibiliteit concreet voor u? Het is 11.00 uur en een klant belt u op. Hij wil een zaak doen, maar laat wel merken er prijs op te stellen vandaag nog geleverd te krijgen. In 90% van de gevallen organiseren wij dit probleemloos voor u. Kunnen wij dit onverhoopt een keer niet zelf uitvoeren, zoeken wij voor onze vaste klanten een oplossing en factureren binnen de met hen afgesproken tariefstructuur. U betaalt nergens extra voor.

 

Kuntz Op De Weg Exclusief

Voor onze klanten komen wij van Groningen tot Maastricht, maar ook tot diep in Duitsland, Frankrijk en Engeland. U kunt uw goederen natuurlijk meegeven met een grote vervoerder, maar doet u dat ook als deze kwetsbaar zijn en een hoge waarde vertegenwoordigen? U doet er dan beter aan om voor een betrouwbare partij te kiezen. “Uw goederen in vertrouwde handen” is niet zomaar een kreet op onze homepage. Wij overleggen met u of wij uw lading (aanvullend) verzekeren of dat u dit zelf doet. Indien u dit wenst, blijven wij ook in het buitenland in de buurt om u te ondersteunen met vervoer of een paar extra handjes.

 

Opslag en Distributie

Wij kunnen goederen voor u in ontvangst nemen en vanuit onze vestiging in Den Haag (Ypenburg) voor u uitrijden. Zo nodig kunnen wij uw zending ook samenstellen. Stelt u zich een kistje, wat wol, een kerstkaart en 3 flesjes wijn voor. Eenvoudige zaken assembleren kan ook. U levert onderdelen, wij zetten uw product in elkaar, verpakken het en brengen dit naar uw afnemer(s).

 

Vaste (dagelijkse) Routes

Denkt u aan het bevoorraden van vestigingen vanuit uw/een centraal magazijn. Het rijden van een route langs uw klanten om goederen te leveren of af te halen behoort ook tot de mogelijkheden.

De vraag naar opslag en distributie of het rijden van vaste periodieke routes komt meestal niet plotseling op iemands weg (als je tenminste geen vervoerder bent). Een onderneming is opgericht, gegroeid, krijgt ruimtegebrek, de logistieke kant gaat meer tijd vragen …. maar toch terughoudendheid! Wij begrijpen de schroom van ondernemingen om het eigen vervoer de deur uit te doen. Gevreesd wordt voor afhankelijkheid, inflexibiliteit en kwaliteitsverlies. Niet onterecht. Een goede analyse van kosten en baten alleen is niet genoeg. Vaststellen wat de onderneming werkelijk wenst (dat is niet hetzelfde als nodig heeft) aan vervoers- en logistieke mogelijkheden is noodzakelijk en breken met oude patronen niet altijd makkelijk. Bij dit soort verkenningen zijn wij graag uw sparringpartner.

U kunt bij ons eerst pootje baden en pas zwemmen als het water warm is.

 

Kleine verhuizingen en ontruimingen

Gaat u naar een nieuw bedrijfspand en wilt u uw inventaris laten verhuizen? Staat u op een beurs en moet uw standmateriaal daar heen? Heeft u door de jaren heen een hok vol “te goed om weg te gooien” of “dit kan best ooit nog eens van pas komen”, meubels en promotiemateriaal verzameld? Tijd om dit eens op te ruimen en af te voeren? Wij zijn u graag van dienst.

 

Spoedopdrachten

Als er sprake is van de Wet van Murphy of onvoorzienigheid, helpen wij u waar wij kunnen. In de praktijk blijkt dat wij de meeste spoedverzoeken kunnen inkoppen. “Nee” verkopen wij zelden. Indien u structureel spoedopdrachten heeft, kunnen wij ook 24/7 paraat staan. Wij doen dit al voor de medische sector.

Wij helpen u graag waar uw organisatie vervoer of logistieke handjes en voetjes nodig heeft.

 

Beurs Düsseldorf (DE)
Track & Trace

Al onze voertuigen zijn uitgerust met Track & Trace. Dit maakt snel schakelen eenvoudig.