Tel: 070 - 307 77 73

Verhuizingen

Nationaal en Internationaal


Naast de reguliere transporten en consumentenbezoringen is Kuntz Op De Weg ook wekelijks onderweg voor verhuizingen. Meestal blijven deze verhuizingen binnen Nederland, maar met enige regelmaat passeren wij ook onze landgrenzen.

 

Reguliere verhuizing

Op basis van uw wensen leveren wij maatwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een low budget-verhuizing kiezen of compleet alles uit handen geven. Twee uitersten met alle mogelijkheden daartussen.

 

Bij een low budget-verhuizing kiest u ervoor om zelf alle spullen klaar te zetten op de begane grond. Grote meubels heeft u gedemonteerd en alle dozen zijn ingepakt. Wij laden samen met u de spullen in, rijden naar het bestemmingsadres en laden daar alles weer uit. Bij de goedkoopste budget-verhuizing besteedt u dus alleen het inladen, vervoeren en uitladen uit. Doordat de budget-verhuizing zeer efficiënt wordt ingepland en niet veel tijd kost, bespaart u veel geld!

 

Wanneer u voor volledig gemak wilt kiezen, kan dat natuurlijk ook. Bij een full service-verhuizing stemmen wij met u af wat er gedaan moet worden. Naarmate u meer door ons wilt laten uitvoeren, kunnen wij meerdere medewerkers en/of auto's inzetten. Onze auto’s zijn standaard uitgerust met spanbanden, verhuisdekens, een steekwagen en een rolplank.

 

Internationale verhuizing

Naast de verhuizingen binnen Nederland, voeren wij ook regelmatig verhuizingen uit naar het buitenland. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld al in Duitsland, België en Frankrijk geweest. Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem direct contact met ons op.

 

Spoedverhuizing

Wat ons onderscheidt van andere verhuisbedrijven is de flexibiliteit in het schakelen. Op onze voertuigen staat niet voor niets ‘een flexibele vervoerder’. Heeft u morgen ineens een verhuisbedrijf nodig? Bel ons direct en informeer naar de mogelijkheden.

 

Voordelen

  • Binnen 24 uur een scherpe offerte
  • Altijd goedkoop verhuizen
  • Ruime 20m3 verhuiswagen met laadklep
  • Spanbanden, steekwagen, verhuisdekens en rolplank zijn standaard aanwezig
  • Goede communicatie

 

Tarieven

Hieronder staan de tarieven voor onze verhuisservice. De klok start op het moment dat wij arriveren, en eindigt als alle spullen gelost zijn. Daarna wordt berekend wat de totale tijd is. De tijd wordt afgerond op kwartieren. U betaalt dus nooit te veel!

 

Verhuiswagen (20m3) met chauffeur € 55,- per uur
Verhuiswagen (20m3) met chauffeur en bijrijder € 80,- per uur

 

* Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW, aan-/afrijkosten en eventuele toeslagen

* Op verhuizingen die plaatsvinden in het weekend of in de avond zijn toeslagen van toepassing

* De aan-/afrijkosten en brandstofkosten betaalt u als aanbetaling. De overige kosten pint u achteraf bij de chauffeur

Verhuizing Frankfurt (DE)
Tarieven

Meubelauto met chauffeur

55,- per uur

Meubelauto met chauffeur en bijrijder

80,- per uur

Contact

Kuntz Op De Weg B.V.

Schiebroekseweg 26 A
2661 AD Bergschenhoek

Tel: +31 (0)70 307 77 73
Mail: info@kuntzopdeweg.nl