Tel: 070 - 307 77 73

Witgoedtransport

Witgoed bezorgen zonder zorgen


Het uitbesteden van witgoedbezorgingen betekent voor u in eerste instantie: gemak. U hoeft de bezorgingen niet zelf meer uit te voeren, en bent dus minder geld en tijd kwijt. Daarnaast kunt u mogelijk uw leveringsgebied uitbreiden, zodat u meer klanten kunt bedienen. En meer klanten betekent natuurlijk: meer omzet!

 

De voordelen van het bezorgen van witgoed

Het laten bezorgen van witgoed biedt voor u vele voordelen:

 

 1. Uitbreiding leveringsgebied

Het grootste deel van onze huidige klanten deed het bezorgen van witgoed eerst met eigen vervoer. Hierdoor zie je dat ze vaak vast zitten aan een bepaald leveringsgebied (binnen x km van het filiaal, alleen in de regio, etc.). Door gebruik te maken van een externe vervoerder kunt u uw leveringsgebied uitbreiden. Dit resulteert in: meer klanten, en dus meer omzet. Veel van onze klanten bevestigen dat hun verkopen omhoog zijn gegaan, sinds ze het bezorgen uitbesteden.

 

 1. Helder en vast tarief

Wij hanteren vaste tarieven voor ons gehele werkgebied. Zo weet u van tevoren precies wat een bezorging kost, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Tarieven voor een bezorging buiten ons werkgebied zijn op aanvraag.

 

 1. Ontzorging

Door het bezorgen van witgoed uit te besteden, heeft u geen omkijken meer naar de bezorgingen. Het enige wat u hoeft te doen, is een bezorgdag afspreken met uw klant en de order bij ons aan te leveren. Vervolgens plannen wij de bezorging in. Op de avond voor de bezorgdag ontvangt uw klant automatisch een sms bericht met een bezorgblok van twee uur. Hierdoor hoeft uw klant niet de hele dag thuis te zijn. Wel zo klantvriendelijk!

 

 1. Verder dan een drempellevering

Wij bezorgen de apparatuur bij de klant in de woning. Of dit nu op de begane grond is, of op de vierde verdieping per trap. Bij een ‘standaard levering’ wordt het apparaat in de woning geplaatst en wordt het oude apparaat eventueel meegenomen. Bij een ‘extra-levering’ wordt het apparaat uitgepakt, op de gewenste plek gezet, aangesloten en getest. Het verpakkingsmateriaal en het eventueel oude apparaat worden mee retour genomen.

 

 1. Alleen betalen voor wat u gebruikt

U betaalt per bezorging. Zo betaalt u alleen wat er gebruikt wordt. U hoeft dus niet meer te betalen voor een bezorgauto die onnodig stilstaat. Dit scheelt u geld. Daarnaast hoeft u geen kilometers meer te rijden om de bezorgingen uit te voeren, en heeft u geen omkijken meer naar de bezorgingen.

 

De mogelijkheden

 • Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor het bezorgen van witgoed:
 • Standaard levering: levering achter de voordeur van de woning
 • Extra levering: uitpakken, plaatsen, aansluiten, testen en meenemen verpakkingsmateriaal
 • Meenemen van oude apparatuur
 • Bezorging over de trap
 • Opslag van witgoed

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel direct: 070 – 307 77 73 of stuur een mail naar: info@kuntzopdeweg.nl

Contact

Kuntz Op De Weg B.V.

Bovenstraat 224 B
3077 BK Rotterdam

Tel: +31 (0)70 307 77 73 
Mail: info@kuntzopdeweg.nl