Tel: 070 - 307 77 73

Samenwerking BuitenHof Tuinmeubelen


In 2018 is er een samenwerking gestart met BuitenHof Tuinmeubelen. Binnen deze samenwerking draagt Kuntz Op De Weg zorg voor het leveren en monteren van producten bij de consumenten thuis.

 

BuitenHof Tuinmeubelen staat - door het eigen design - voor innovatieve en trendsettende tuinmeubelen. Naast het design staan de tuinmeubels ook voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij BuitenHof Tuinmeubelen kun je terecht voor loungesets, tuinstoelen & banken, tuintafels, en nog veel meer.

 

Service en kwaliteit staat bij BuitenHof hoog in het vaandel. Zo krijgen de klanten de mogelijkheid om te betalen bij aflevering en kunnen zij kiezen voor een Full Service levering. Een Full Service levering houdt in dat de tuinmeubelen uitgepakt, gemonteerd en geplaatst worden. Daarnaast wordt het afval retour genomen. Dit gebeurt altijd met twee medewerkers.

 

Dedicated Transport

Het transport wordt uitgevoerd op basis van Dedicated Transport. Kuntz Op De Weg levert voor BuitenHof meubelwagens met chauffeur en bijrijder. De meubelwagens zijn volledig uitgerust met al het gereedschap dat nodig is voor het leveren en monteren van de producten.

 

Onze medewerkers dragen bedrijfskleding van BuitenHof. Dit zorgt ervoor dat de klanten BuitenHof direct herkennen aan hun eigen huisstijl. Daarnaast zijn de medewerkers getraind in het correct monteren van de artikelen en zijn ze op de hoogte van alle procedures die BuitenHof hanteert.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel direct: 070 – 307 77 73 of stuur een mail naar: info@kuntzopdeweg.nl

Buitenhof Tuinmeubelen