Tel: 070 - 307 77 73

Kuntz Op De Weg logistieke dienstverlening


Groot genoeg om een vuist te kunnen maken en klein genoeg om het oog voor detail te houden en u als klant te kennen. Onderscheidend door proactief en klantgericht denken. Onze veelzijdigheid komt tot uitdrukking in de diversiteit van onze opdrachtgevers.

 

Onze missie

Goede voorbereiding is van doorslaggevend belang. Wij scheppen er plezier in u als klant maximaal tevreden te stellen tegen redelijke prijzen en een hoger serviceniveau te bieden dan vergelijkbare bedrijven zonder dat dit direct tot hogere kosten leidt. Doelstelling hierbij is om aan de individuele verwachtingen en behoeftes van u als opdrachtgever te voldoen. Nog liever stellen wij die samen met u op.

 

Kuntz Op de Weg realiseert zich haar verantwoordelijkheid met betrekking tot stiptheid en kwalitatieve uitvoering van uw opdracht. Onze medewerkers zijn zich bewust van de verantwoordelijkheid die u aan ons overdraagt en hebben zorg voor uw goederen.

 

Onze visie

Oscar Wilde heeft gezegd: "to love oneself is the beginning of a life-long romance". Zo zien wij ook de relatie met onze klanten … een romance, een prikkelend avontuur. Dit is wat wij proberen tot het speerpunt van onze onderneming te maken. De peilers daaronder zijn betrokkenheid, open communicatie en verantwoordelijkheid. Ons doel: een langdurige op vertrouwen gebaseerde relatie.

Onze kijk op bezorgen


 

Efficiëntie is het opgeven van controle.

Bezorgen is ons vak. Laat u dit gerust aan ons over.