Tel: 070 - 307 77 73

Kom jij ons team versterken?


Kuntz Op De Weg is een dynamisch transportbedrijf dat gespecialiseerd is in consumentenbezorgingen voor o.a. bouwmarkten, woonwinkels, keukenspeciaalzaken en witgoedzaken.

 

Met ons enthousiaste team en gevarieerd wagenpark zijn wij sterk in regionale vervoersoplossingen. In opdracht van bedrijf en particulier vervoeren wij alles wat ons wagenpark kan transporteren. Onze kernactiviteit is het thuisbezorgen van meubels, keukens, witgoed en sanitair.

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar fulltime chauffeurs/meubelbezorgers die 5 dagen per week beschikbaar zijn.

 

Chauffeurs / Meubelbezorgers

De functie bestaat uit het thuisbezorgen van aankopen bij de klanten van de betreffende winkels. Je zal van alles in de auto transporteren: meubels, badkamersanitair, tuinschermen, laminaat, loungesets en ga zo maar door. Bij sommige klanten zal je de goederen ook uitpakken en op de gewenste plek in de woning plaatsen. Soms komen daar ook kleine montagewerkzaamheden bij kijken, zoals de pootjes onder de bank schroeven.

 

Functie-eisen

  • Als je ervaring hebt als (meubel)bezorger is dit een groot voordeel
  • Fysiek sterk (het is voor jou geen probleem om samen met collega een wasmachine naar de tweede verdieping te tillen)
  • Je bent in staat om op eigen gelegenheid (met auto, scooter of fiets) naar Rotterdam te komen (we starten soms al om 7.00 uur, OV is daarom geen optie)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Geen negen tot vijf mentaliteit
  • Gemotiveerde instelling, steekt graag de handen uit de mouwen
  • Een verzorgd uiterlijk
  • In bezit van B-rijbewijs en minimaal 3 jaar aantoonbare rijervaring op groot bestelvervoer

 

Ben jij de serieuze en bekwame collega die wij zoeken? Dan bieden wij, na gebleken geschiktheid, een vast dienstverband en een marktconform salaris.

 

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Deze kunnen gestuurd worden naar admin@kuntzopdeweg.nl t.a.v. Miranda ter Beest of bel direct op 070 – 307 77 73. 

 

Bestuur jij binnenkort deze bus?
Wij stellen ons graag even voor

Kuntz Op De Weg is gespecialiseerd in consumentenbezorgingen.

 

Met ons enthousiaste team vervoeren wij alles wat ons wagenpark kan transporteren. Onze kernactiviteit is het bezorgen van goederen naar consumenten.

Contact

Kuntz Op De Weg B.V.

Bovenstraat 224 B
3077 BK Rotterdam

Tel: +31 (0)70 307 77 73
Mail: admin@kuntzopdeweg.nl